Založ si blog

Hlavne prirodzene ;)

 

O pár dní si povieme: „Máme ďalšiu Miss. Hurá!“ Po 24. apríli budú dokonca dve. Aby nebolo dosť,  jedna Miss Universe a jedna Miss Slovensko. Ktovie, či jedna nežiarli na tú druhú. Mohlo by sa urobiť ešte ďalšie finále, ktoré by rozhodlo, ktorá z nich je skutočne tá najkrajšia, aby sa zbytočne minulo ešte viac peňazí a dievčatá po sebe rok škaredo nepoškuľovali, až pokým sa na ne zabudne.

Týždne príprav a nácvikov kvôli dvom hodinám v televízii. Je to veru riadna drina. Nohy opuchnuté od topánok a zaseknutá sánka z nekonečného usmievania sa. I to so sebou prináša modeling. Okrem toho ale aj nový byt za pár miliónov v nejakej luxusnej časti nášho malebného hlavného mesta, s najkrajšou vlakovou stanicou nie len na Slovensku, ale snáď v celej Európe. Reprezentuje nás rovnako dobre ako podaktoré „misky“. Spomeňme si na legendárny rozhovor s Miss Universe ,Annou Amenovou, mimoriadne obľúbený na youtube po celom svete, ktorá krásne napodobňovala robota alebo aj ovcu a jej znalosť anglického jazyka bola snáď aj úroveň C1, ak nie vyššia. Ďalej naše krásky dostanú nejaké autíčko, aby sa mohli zúčastňovať charitatívnych akcií, ako inak. Trvá len pár mesiacov a zo spomínanej prepychovej mašinky mnohokrát chýba nejaký ten nárazník, spätné zrkadlo alebo práve tieto časti zostanú celé po akejsi havárii, za ktorú ale žiadna Miss doposiaľ ešte nemohla.

Aby to však nevyzeralo, že babám závidím, treba uznať, že niektoré sú naozaj krásne a sem – tam dokonca aj inteligentné. I keď živé prenosy sú z roka na rok horšie, dievčatá máme skutočne pekné, hlavne keď sú viac vyzlečené ako oblečené. Minulý rok sa však Miss Universe vôbec nevydarila. Vzrastovo pripomínala menej urasteného chlapa, umelé prsia bolo vidno aj z posledného radu publika a očný kontakt sa jej ani za svet nepodarilo udržať. Keď tak s každým okom iný kontakt. Tie tohoročné finalistky mali zase asi všetky široké chrbty, pretože inak si neviem vysvetliť tie vysoké „cifry“ v mierach ich hrudníkov. Tak či tak, ide hlavne o tú „prirodzenú“ krásu. A keď niečo nie je podľa predstáv, dobrá správa je, že do ďalšieho ročníka ešte času dosť.  Tak šup – šup dievčatá, pokým máte na to vek.

 

Teória digitálnych hier,

14.04.2015

je názov nového odboru Fakulty masmediálnej komunikácie. Škola bola trochu tajomná a nechcela predbiehať udalostiam. Samotní študenti sa tak o ňom dozvedeli len nedávno, čo by nebol až taký problém. Ten skôr vidím v načasovaní jeho otvorenia. Väčšina prihlášok na vysoké školy sa podáva do konca apríla, tento odbor má posunutú hranicu výnimočne do konca mája, [...]

Príležitostní veriaci

14.04.2015

Veľkonočné sviatky, na ktoré mnohí čakali sú už za nami. Čakanie malo tie najrozličnejšie dôvody. Niektorí čakali na pár dní voľna, iní na zemiakový šalát či údené a boli aj takí, ktorí brali toto obdobie ako skutoční veriaci a pripomínali si ako už každý rok obetovanie Ježiša Krista pre nás mnohokrát „vďačných“ ľudí. Chcene či nechcene, trendom [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 14516x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Archív